Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταδικάστηκε ο δολοφόνος του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν

Στις 9 Μαΐου 2022, ο θάνατος του Άντριαν Πέιν προκάλεσε σοκ τόσο στην Αμερική όσο και στην Ελλάδα, καθώς ο πρώην NBAερ είχε δύο θητείες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το Ιούλιο του ίδιου έτους, ο θάνατός του είχε κριθεί επίσημα ως ανθρωποκτονία, ενώ λίγους μήνες νωρίτερα είχε δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του δράστη, Λόρενς Ντόριτι (τότε 29 ετών).

Όπως μετέφεραν αμερικανικά μέσα, ο άνδρας που δολοφόνησε τον Πέιν ενημερώθηκε για την ποινή του και καταδικάστηκε την Παρασκευή σε ισόβια φυλάκιση. Αμέσως μετά, φέρεται να δήλωσε:

«Δεν θα περάσω τη ζωή μου στη φυλακή», ενώ νωρίτερα είχε επιτεθεί φραστικά στη μητέρα του παιδιού του Πέιν, χαρακτηρίζοντάς την ψεύτρα, με εκείνη να του απαντά: «Σου δείχνω ποιον αφήνεις χωρίς πατέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ