Μετάβαση στο περιεχόμενο

Champions League: Με το ενάμιση πόδι στα Playoffs οι Ρέιντζερς

Με τρομερή ενέργεια και κυνικότητα, οι Ρέιντζερς επικράτησαν 3-0 της Βικτόρια Πλζεν στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League και έκαναν το πιο αποφασιστικό βήμα για πρόκριση.

Ο Ντζεϊντί Γκασαμά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, δίνοντας από νωρίς τον ρυθμό και ξαναχτύπησε στο 51′, σφραγίζοντας μια προσωπική παράσταση που ήδη κάνει… απόσβεση της μεταγραφής του. Ο νεαρός Γάλλος έφτασε τα 4 γκολ στην διοργάνωση, καθώς είχε σκοράρει και δύο φορές απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στο ενδιάμεσο (στο 45′) ο Σιρίλ Ντέσερς εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το ημίχρονο, με τον μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ να μοιράζει και την ασίστ στο πρώτο γκολ.

Με αυτό το σκορ και τέτοια εικόνα, οι Ρέιντζερς ταξιδεύουν στην Πλζεν με σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ