Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ του Πολονάρα με τον γιο του

Ο Ακίλε Πολωνάρα συνεχίζει με δύναμη και αξιοπρέπεια τη δύσκολη μάχη του με τη λευχαιμία, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του που του δίνει καθημερινά κουράγιο. Σε μια τρυφερή και συμβολική στιγμή, ο γιος του ανέλαβε ρόλο… προπονητή, διδάσκοντας μπάσκετ στον πατέρα του.

Η μπασκετική κοινότητα στηρίζει έμπρακτα τον Ιταλό διεθνή, όμως η μεγαλύτερη πηγή δύναμης για τον Πολωνάρα είναι η οικογένειά του — η σύντροφός του και τα δύο τους παιδιά. Η σύζυγός του μοιράστηκε ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο ο μικρός Αχιλλέας «προπονεί» τον πατέρα του στο αγαπημένο τους άθλημα, σε μια συγκλονιστική εικόνα πίστης και αγάπης.

Ο Πολωνάρα ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο θεραπειών στην Ισπανία και έχει επιστρέψει στην Ιταλία, κοντά στην οικογένειά του, εν αναμονή της μεταμόσχευσης μυελού των οστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ