Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Αιχμές Παυλίδη μετά την πρόκριση της Εθνικής: «Ο διαιτητής πήγε να μας κλέψει το παιχνίδι!»

Η Ελλάδα πέρασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα από τη Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επικράτησε με 8-7 της Αυστραλίας και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των «4», εκεί όπου αναμένει να μάθει την αντίπαλη ομάδα της, μετά τον νικητή του ζευγαριού ΗΠΑ – Ιαπωνία.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών μετά το ματς έκανε δηλώσεις, αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία στον προημιτελικό με την Αυστραλία.

Οι δηλώσεις του Παυλίδη:

“Η ομάδα αυτή είναι νεαρή σε ηλικία, αλλά με ταλέντο και όρεξη. Επικεντρωθήκαμε στην Αυστραλία, μας ένοιαζε μόνο αυτό το παιχνίδι. Τα κορίτσια πιστέψανε στην ομάδα και τις συμπαίκτριές τους. Θα ήταν αμαρτία να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, γιατί ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια. Ο Ολλανδός διαιτητής πήγε να μας κλέψει, αλλά δεν τα κατάφερε! Θα έλεγα τα ίδια αν χάναμε, ότι είμαι υπερήφανος για την ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ