Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίκτης της Μπαρτσελόνα στο χειρουργείο για τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια

Ο Μάρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να περάσει για τρίτη φορά την πόρτα του χειρουργείου μέσα σε διάστημα δύο ετών, καθώς τα προβλήματα στην πλάτη του επιμένουν και επηρεάζουν τη συμμετοχή του στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, τα ενοχλήματα του Γερμανού τερματοφύλακα στη μέση εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν και είναι ο λόγος που δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα. Ο καταλανικός σύλλογος φαινόταν να υπολογίζει στην αποχώρησή του, κάτι που δικαιολογεί και την απόκτηση του Χοάν Γκαρθία. Ωστόσο, ο Τερ Στέγκεν έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να τιμήσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2028.

Παρόλα αυτά, η τελική του απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, καθώς αναζητά επιπλέον ιατρικές γνωματεύσεις πριν καταλήξει στο αν θα προχωρήσει σε νέα χειρουργική επέμβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ