Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Δύο μνηστήρες για Λαφόντ – Παναθηναϊκός και Μπρεστ σε αναμονή»

Στη Γαλλία επιμένουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν παίζει μόνος του για τον Αλμπάν Λαφόντ, καθώς στο παιχνίδι έχει μπει δυνατά και η Μπρεστ, που φέρεται να έχει ήδη κάνει κρούση στη Ναντ για τον δανεισμό του.

Οι «πράσινοι» έχουν θέσει σε προτεραιότητα την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα και υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση θα εξελιχθεί θετικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «L’Equipe», η Μπρεστ που ετοιμάζεται να χάσει τον Μαρκ Μπιζό, κινείται επίσης για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια και έχει πλησιάσει τη Ναντ για τον Λαφόντ.

Ο Γάλλος γκολκίπερ έχει συμβόλαιο έως το 2027 αλλά δεν υπολογίζεται ουσιαστικά από τα «κανάρια» και συγκεντρώνει αρκετό ενδιαφέρον. Παναθηναϊκός και Μπρεστ φέρονται να έχουν ζητήσει τον δανεισμό του με οψιόν.

Όμως τα γαλλικά ΜΜΕ ξεκαθαρίζουν ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία και αυτό γιατί η Ναντ δεν δείχνει διατεθειμένη να καλύψει μέρος των υψηλών αποδοχών του, στοιχείο που προς το παρόν μπλοκάρει τις συζητήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ