Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε νησί της Ελλάδας για διακοπές ο Αταμάν (ΦΩΤΟ)

Μετά από μια επίπονη και γεμάτη ένταση σεζόν, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε την Κεφαλονιά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, πραγματοποιώντας επίσκεψη σε γνωστό τοπικό εστιατόριο.

Μάλιστα, η οικογένεια Δενδρινού στην οποία ανήκει το εν λόγω μαγαζί ανέβασε μία φωτογραφία με τον Τούρκο τεχνικό και τη συνόδευσε με ένα μήνυμα:

«Είχαμε την τιμή να υποδεχθούμε τον Εργκίν Αταμάν στο εστιατόριό μας. Ο θρυλικός προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Τουρκίας απόλαυσε την ελληνική φιλοξενία και τα παραδοσιακά μας πιάτα. Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε τόσο επιτυχημένους και πρότυπα επισκέπτες. Θα ήταν χαρά μας να σας φιλοξενήσουμε ξανά», ανέφερε η οικογένεια στην ανάρτησή της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ