Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μένει στην Μάντσεστερ Σίτι και παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από τη Μάντσεστερ Σίτι έβαλε ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και τη νέα σεζόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mirror».

Το συμβόλαιο του 30χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού με τη Σίτι λήγει το καλοκαίρι του 2026 και ο Γκουαρντιόλα επιθυμεί διακαώς την παραμονή του, κάτι που πλέον φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σίλβα είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, ωστόσο αποφάσισε να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στην Premier League, με στόχο ενδεχομένως να αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2026.

Μάλιστα, τη νέα χρονιά αναμένεται να αναλάβει και καθήκοντα αρχηγού στους «πολίτες», καθώς θα φορέσει το περιβραχιόνιο. «Σίγουρα θα είμαι στην Αγγλία και στο Μάντσεστερ και την επόμενη σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου βρίσκεται η Σίτι για το Μουντιάλ Συλλόγων.

Ο διεθνής άσος εντάχθηκε στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας το καλοκαίρι του 2017, με τη μεταγραφή του από τη Μονακό να κοστίζει 50 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ