Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάμπος: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα»

Πίσω τους έχουν αφήσει τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ όλοι στον ΠΑΟΚ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ντιναμό Τιφλίδας ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται μια διαφορετική διοργάνωση, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, θα βάλουμε τα δυνατά μας να νικήσουμε και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης». 

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Η ψυχολογία είναι εντάξει. Έπρεπε να ανασυνταχθούμε και το κάναμε μετά τον Άγιαξ. Η προηγούμενη διοργάνωση και ο Άγιαξ είναι παρελθόν και πλέον στρεφόμαστε στον αυριανό αγώνα με την Ντιναμό». 

Για την προετοιμασία: «Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι όπως κάνουμε πριν από κάθε ματς. Ο προπονητής μας έχει δώσει το μέγιστο των πληροφοριών. Η προετοιμασία μας είναι όπως πριν από κάθε παιχνίδι. Η Ντιναμό είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, για αυτό βρίσκεται εδώ πέρα και θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο για αυτό το παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ