Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nations League: Με δύο απουσίες η Γαλλία στον μικρό τελικό

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ και ο Μπράντλεϊ Μπαρκολά δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον μικρό τελικό της Κυριακής, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως γνωστοποίησε επίσημα η ομάδα.

Ο Ντεμπελέ ταλαιπωρείται από κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο, ενώ ο Μπαρκολά έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και «δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αποχώρησαν από την αποστολή το απόγευμα της Παρασκευής (6/6) και επέστρεψαν στο Παρίσι. Όπως έγινε γνωστό από την ίδια πηγή, δεν θα αντικατασταθούν στο ρόστερ.

Οι Ντεμπελέ και Μπαρκολά, οι οποίοι κατέκτησαν το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν μπροστά τους και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (14 Ιουνίου – 13 Ιουλίου στις ΗΠΑ). Το πρώτο παιχνίδι της Παρί είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 15 Ιουνίου απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ