Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα… βάσανα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Στα… βάσανα μπαίνουν από το απόγευμα της Τετάρτης (17/08, 18.00) οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το πρώτο «ραντεβού» έχει δοθεί από το Σούλη Μαρκόπουλο στο κλειστό της Πυλαίας και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ από την Πέμπτη (18/08) όλοι οι παίκτες θα περάσουν και από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση: «Οι πρώτοι νέοι παίκτες της ομάδας ήρθαν, οι αφίξεις συνεχίζονται και η προσπάθεια του νέου ΠΑΟΚ ξεκινά. Το απόγευμα της Τετάρτης (17/08, στις 18.00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο ανακαινισμένο και ασπρόμαυρο PAOK Sports Arena. Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που θα έχουν ωστόσο την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας (22/08), όταν και θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου όλοι οι παίκτες της ομάδας. Το πρόγραμμα των τεσσάρων πρώτων ημερών θα περιλαμβάνει προπονήσεις (Τετάρτη-Σάββατο) και ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις (Πέμπτη-Παρασκευή)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ