Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή ομάδα έχει καλούς παίκτες-Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο μεγάλους παίκτες, όμως είμαστε πολύ καλή ομάδα”

O Ρόμπερτ Μακ μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε το λάθος του όταν πήγε να παίξει με την Εθνική Σλοβακίας ενώ δεν ήταν έτοιμος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά:

«Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ από την αρχή ο στόχος να είμαι στους καλύτερους. Δεν ήρθα για να κάθομαι στον πάγκο, ήρθα γιατί ήθελα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ήμουν πολύ χαρούμενος για το πως ξεκίνησα. Τώρα έχω ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά ελπίζω με το νέο έτος να πάνε όλα καλά και να είναι όλα όπως όταν πρωτοήρθα. Είχα μεγάλο τραυματισμό αλλά τώρα νοιώθω καλύτερα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το ματς της Τετάρτης. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν ήμουν 100 τοις εκατό έτοιμος και μετά έμεινα εκτός έναν μήνα. Τώρα θέλω να δω να είμαι καλά και ελπίζω να παίξω. Ήταν λάθος που πήγα στην Σλοβακία και αγωνίστηκα. Ήταν μεγάλη βλακείας μου. Νόμιζα ότι ήμουν καλά αλλά δεν ήμουν. Το ίδιο έκανα και στο ματς με την Ξάνθη.

Ακόμα είμαστε στα μέσα της χρονιάς έχουμε πολλούς αγώνες ακόμη, οπότε δεν μπορούμε από τώρα να πούμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η διαφορά τους ενός βαθμού είναι μικρή οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στο πρώτο μισό του γύρου να δίνουμε 100 τοις εκατό σε κάθε ματς με ξεκίνημα το ματς του Σαββάτου για να μείνουμε πρώτοι και να κρατήσουμε μακριά τον Ολυμπιακό.

Χάσαμε στην Ξάνθη και στα Γιάννενα γιατί νομίζω ότι πιστέψαμε μετά την νίκη με τον Ολυμπιακό πως πλέον θα είναι πιο εύκολα αυτά τα ματς. Όταν είσαι τραυματίας είσαι τραυματίας δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Ομως πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε στον ΠΑΟΚ ως τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή ομάδα έχει καλούς παίκτες. Στο ποδόσφαιρο είναι πιο σημαντικό να έχεις καλή ομάδα. Αυτή την σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο μεγάλους παίκτες, πέρσι είχε καλύτερους, όμως είμαστε πολύ καλή ομάδα και φυσικά και ο προπονητής μας είναι επίσης ιδιαίτερος. Και αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ παίζει σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και στο ποδόσφαιρο φυσικά πρέπει να έχεις και τύχη. Αν έχεις τύχη και καλή ομάδα όπως τώρα έχουμε εμείς τότε θα έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ