Μετάβαση στο περιεχόμενο

”Ανεξήγητο το πώς χάσαμε από τον Παναθηναϊκό…”

Ακόμα δεν μπορεί να το χωνέψει…

Ο Γκάι Γκούντες χαρακτήρισε ανεξήγητο τον τρόπο με τον οποίο η Μακάμπι ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα του Top-16 της Ευρωλίγκα.

«Ένα παιχνίδι που ήταν στα χέρια μας, που το ελέγχαμε για το μεγαλύτερο διάστημα κι όμως καταφέραμε ανεξήγητα να το χάσουμε. Δεν καταφέραμε να τακτοποιήσουμε τα μικρά πράγματα και με αυτό εννοώ πως κάναμε λάθη, φάουλ, χάσαμε ριμπάουντ… Γενικά, δεν ανταποκριθήκαμε σε όσα κρίνουν ένα αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο Γκούντες.

Για να προσθέσει: «Τα ίδια όμως, κάναμε και με τη Χάποελ (Τελ Αβίβ). Είχαμε το προβάδισμα για το μεγαλύτερο διάστημα, μάλιστα αν θυμάμαι καλά η διαφορά που πήραμε ήταν στα ίδια επίπεδα με εκείνη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στην τέταρτη περίοδο… κάτι πάθαμε. Οι αντίπαλοι μας πήραν 8 επιθετικά ριμπάουντ την κρίσιμη ώρα, γεγονός που πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω, όπως δεν μπορώ να εξηγήσω τα πέντε επιθετικά του ΠΑΟ. Πρέπει να δουλέψουμε επ’ αυτών των στοιχείων. Μιλάμε καθημερινά, δουλεύουμε πολύ και ομολογώ ότι οι παίκτες μου με έχουν εκπλήξει ευχάριστα σε πολλά σημεία. Αλλά οφείλουμε να κάνουμε κάτι με το πώς τελειώνουμε τα παιχνίδια», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός.

Ο Νέιτ Λίνχαρτ που ήταν εκ των κορυφαίων των πρωταθλητών Ευρώπης στο ματς του ΟΑΚΑ, είπε: «Ο κόουτς μου είχε πει ότι θα ξεκινήσω στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ότι από εκεί και πέρα όλα θα ήταν στο χέρι μου. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον. Το μόνο που ξέρω είναι πως είμαι έτοιμος να αρπάξω κάθε ευκαιρία».

Και συμπλήρωσ: «Μιλώ κάθε μέρα με τον Ντέβιν Σμιθ. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και με βοηθά πολύ. Περιμένουμε πως θα είναι κοντά μας, στη δεύτερη αγωνιστική με τον Ερυθρό Αστέρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ