Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Νάπολι, Γιουβέντους και Ρόμα ενδιαφέρονται για τον Πιρόλα του Ολυμπιακού»

Η πολύ καλή σεζόν που πραγματοποιεί φέτος ο Λορέντζο Πιρόλα, στην παρθενική του χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού, έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ομάδων της Ιταλίας.

Ο αρχηγός των Ελπίδων της Εθνικής Ιταλίας μετράει μέχρι στιγμής 27 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής στο υψηλό επίπεδο.

Σύμφωνα λοιπόν με ιταλικό δημοσίευμα, ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει περάσει απαρατήρητος από τις ομάδες της πατρίδας του και δη από τις μεγάλες της Serie A.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τόσο η Νάπολι, όσο και η Γιουβέντους και η Ρόμα παρακολουθούν στενά την περίπτωση του νεαρού στόπερ, με τον Ολυμπιακό από την πλευρά του να μην βιάζεται να τον παραχωρήσει, αφού πιστεύει σε εκείνον και την επένδυση των 3 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτησή του από την Σαλερνιτάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ