Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Φακούντο είναι εδώ!

Ο Φακούντο Περέιρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας με 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε δυο γκολ καρμπόν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και φώναξε… παρών.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης ήταν και η παρουσία του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος έδειξε σε υψηλά επίπεδα ετοιμότητας… βγάζοντας όλο το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν η ομάδα που προσπάθησε και δημιούργησε περισσότερες καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Έτσι κατάφερε να πετύχει δύο σχεδόν ίδια γκολ με δημιουργό τον Λέοβατς και εκτελεστή τον Φακούντο Περέιρα, που έδειξε να βρίσκεται σε καλή μέρα.

Όσο για τη Βέροια, αν και μπήκε με διάθεση, σταδιακά… έμεινε πίσω και έδειξε πως, σαν ομάδα, χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη.

Παρά τις αλλαγές των δύο ομάδων, η κατάσταση δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα, στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Δικέφαλο να είναι πολύ καλύτερος από τη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας έδειχνε να… ψάχνεται στο γήπεδο, ίσως και λόγω του ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και κατάφερε μάλιστα να σκοράρει και τρίτη φορά με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, καθώς οι… άλλες μικροευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες δεν κατέληξαν σε γκολ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (46’ Βελλίδης), Λέοβατς (63’ Πούγγουρας), Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Χαρίσης (63’ Δημητριάδης), Σάχοφ, Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (73’ Αθανασιάδης), Ζάιρο (63’ Κοροβέσης), Περέιρα.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (70’ Θ. Παπαδόπουλος), Χαροντάκης (51’ Ναβαλόφσκι), Μαραγκός, Σισοκό (69’ Καλί), Μπαλάφας (46’ Ξόμπλιος), Άρτσε (63’ Ίγκορ), Γ. Παπαδόπουλος (73’ Λινάρδος), Μίλιεβιτς (73’ Μαυριάς), Φόρτες (51’ Κάλβο), Μεληκιώτης (46’ Τόμας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ