Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα… μαχαίρια Σαββίδης και Μπερντίγιεφ

Σήμερα ο Κουρμπάν Μπερντίγιεφ υπέβαλλε την παραίτησή του κι έφυγε από την ομάδα του Ροστόφ, με τον έμπειρο τεχνικό να υποδεικνύει ως υπαίτιο, ουσιαστικά τον Ιβάν Σαββίδη. Ο τελευταίος πάντως απάντησε, τονίζοντας πως ο Μπερντίγιεφ έφυγε γιατί ήθελε να πάει στην Ντιναμό Μόσχας, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη.

O έμπειρος τεχνικός αποχώρησε από την Ροστόφ, ενώ όταν ρωτήθηκε για το θέμα, ουσιαστικά κατηγόρησε τον Σαββίδη, ο οποίος είναι και ο βασικός χορηγός της ομάδας.

«Μετά την τελευταία συνάντηση που είχα μαζί του, για μένα αυτός ο άνθρωπος πλέον δεν υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο Μπερντίγιεφ.

Ο Σαββίδης… σήκωσε το γάντι και απάντησε, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κάποτε ήθελε να τον πάρει προπονητή στον ΠΑΟΚ, αλλά τον «τρέναρε» το γεγονός ότι είναι Μουσουλμάνος, λόγω της πιθανής αντίδρασης των Ελλήνων της διασποράς.

Όσο για το ζήτημα της αποχώρησης του από την Ροστόφ, τον κατηγόρησε ότι ήθελε να πάει πιο εύκολα στην Σπαρτάκ Μόσχας:

«Μετά το τελευταίο ραντεβού δήλωσα ότι ο Μπερντέγιεφ έπρεπε να συζητήσει με τον κυβερνήτη του Ροστόφ και να διαπραγματευτεί την παραμονή του. Αυτός επέλεξε να λειτουργήσει έτσι για να δικαιολογήσει την αποχώρησή του».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ