Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιλντόζα: «Θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση, δεν χαλαρώνουμε»

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τη σημαντικότητα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (20/3, 20:00), ενώ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι στοχεύον να κρατήσουν την πρώτη θέση της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται τη νίκη. Έρχονται χωρίς σέντερ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο για αυτούς, αλλά θα παίξουν για τη νίκη. Στον πρώτο γύρο χάσαμε στην έδρα τους και θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, παίζουμε απέναντι σε μια από τις οκτώ κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκα».

Για το αν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού υπάρχει έξτρα κίνητρο: «Δεν έχει σημασία το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε κίνητρο. Παρότι έχουμε προκριθεί στα πλέι οφ, θέλουμε να διατηρήσουμε την πρώτη θέση. Θέλουμε να κερδίζουμε, δεν χαλαρώνουμε, τώρα ξεκινάει το καλύτερο κομμάτι της σεζόν. Έχουμε ενθουσιασμό, έχουμε κίνητρο. Σύντομα θα έχουμε και νέους παίκτες στο ροτέισον, σύντομα θα παίξουμε όλοι μαζί, κάτι που μας γεμίζει ενθουσιασμό και κίνητρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ