Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για αυτόν «έσταξε» μέλι ο Γκουαρδιόλα

Η φετινή σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι είναι απογοητευτική, με τους «πολίτες» να αδυνατούν εδώ και μήνες να βρουν ρυθμό και να παρουσιάσουν ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους, τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της Αγγλίας.

Ένας από τους λόγους για την κακή πορεία της Σίτι είναι και η παρατεταμένη πτώση της απόδοσης του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος στα 33 του χρόνια περνάει μία σεζόν πολύ κάτω από τα συνήθη στάνταρ του, με τις εμφανίσεις του να απέχουν πολύ από το υψηλό επίπεδο που έχει συνηθίσει το κοινό του.

Παρ’ όλα αυτά, ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ποδοσφαιριστή του και τον τοποθέτησε δίπλα στους κορυφαίους στην ιστορία του κλαμπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα:

«Ο Ντε Μπρόινε είναι στην κορυφαία τριάδα ποδοσφαιριστών στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι. Κάθε φορά αποδίδει εξαιρετικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με κάνει τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον πλανήτη. Έχει προσφέρει πάρα πολλά σε μένα και σε όλη την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ