Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανάκογλου: «Γι’ αυτό επέλεξα τον Άρη»

Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Ανάκογλου, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που επέλεξε τους κίτρινους.

«Αυτό που με έπεισε είναι η δυναμική του Άρη, η ιστορία του και ο κόσμος του. Προτίμησα να πάω σε μια μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο στην Β’ Εθνική, παρά σε μια ομάδα που δεν έχει το μέγεθος και την ιστορία του Άρη στην Α’ Εθνική. Μου αρέσει η προοπτική που υπάρχει, η ομάδα θέλει να ανέβει κατηγορία αμέσως, να κάνουμε μια καλή πορεία στο κύπελλο και του χρόνου, πρώτα ο θεός, να είμαστε στην Σούπερ Λιγκ», ανέφερε ο 25χρονος μέσος. 

Όσο για το τι υπόσχεται για το αγωνιστικό κομμάτι, είπε: «Αγωνιστικά θα υποσχεθώ ότι θα κάνω τα πάντα για βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι πολλά πράγματα, μόνο δουλειά για να δείξουμε όσο καλύτερα πράγματα γίνεται». 

Τέλος, σχετικά με το συναγωνισμό που υπάρχει στον Άρη, ο πρώην άσος της ΑΕΚ τόνισε: «Να υπάρχει συναγωνισμός είναι καλό, ξέρω πολλά παιδιά από τον ΑΡΗ. Έχουν γίνει καλές κινήσεις και πιστεύω θα μας βγει σε καλό ο συναγωνισμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ