Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό ο Άρης

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη στην Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Βικελίδης και συνεχίζει να ελπίζει για τα playoffs 1-4.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καθολικά ανώτεροι στο πρώτο μέρος και πέτυχαν δύο γκολ. Ο Μορόν άνοιξε το σκορ στο 13′ με ωραία κεφαλιά, φτάνοντας τα 14 γκολ.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 30′ με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μόντσου λίγο έξω από την περιοχή. Ένα γκολ που αφιέρωσε στο νέο μέλος που ετοιμάζεται να έρθει στην ζωή του.

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος μείωσε με το ωραίο τελείωμα του Ντίας στο 61′, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω.

Ο Άρης ανέβηκε στους 40 και είναι στο -3 από τον ΠΑΟΚ με παιχνίδι παραπάνω, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε όγδοος και στο +1 από τον ένατο Ατρόμητο.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς παίρνοντας την μπάλα στα πόδια του και ο Παναιτωλικός τον περίμενε στα καρέ του. Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική στα καρέ του Κουέστα.

Οι κίτρινοι είχαν τις στιγμές τους για να σκοράρουν με το σουτ του Σιφουέντες στο 2′ να περνάει εκτός. Ένα λεπτό μετά ο Μορόν βγήκε τετ α τετ με τον Τσάβες, αλλά ο Αργεντινός πορτιέρε του Παναιτωλικού τον σταμάτησε σωτήρια. Λίγα λεπτά μετά ο Σπίκιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια, αλλά το σουτ του κόπηκε.

Η καλύτερη στιγμή του Άρη ήταν στο 9′ με την ωραία κεφαλιά του Φαμπιάνο που απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσάβες. Από αυτό όμως οι παίκτες του Ουζουνίδη βρήκαν το γκολ με την κεφαλιά του Μορόν, που έφτασε τα 14 γκολ.

Μετά το γκολ οι παίκτες του Άρη συνέχισαν να απειλούν τα καρέ του Παναιτωλικού, ο οποίος συνέχισε να περιμένει πίσω από την μπάλα.

Ο Σιφουέντες έγινε ξανά απειλητικός στο 23′, μετά από στρώσιμο με τακουνάκι του Μορόν, αλλά ο Τσάβες τον σταμάτησε.

Ο Μόντσου στο 30′ έκανε το 2-0 με την αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας την μπάλα στο «γάμα» του Τσάβες και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Μετά το δεύτερο γκολ οι κίτρινοι είχαν την ευκαιρία για να σκοράρουν στο 36′ με την κεφαλιά του Νταρίντα, αλλά ο Τσάβες τον σταμάτησε. Ο Παναιτωλικός είχε μόλις μια τελική στο πρώτο μέρος, αλλά ουδέποτε ανησύχησε τον Κουέστα. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Άρης πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φαμπιάνο, αλλά ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ.

Ο Γιάννης Πετράκης έκανε τρεις αλλαγές και άλλαξε την διάταξη της ομάδας του σε μια προσπάθεια του Παναιτωλικού να πάρει κάτι από το ματς.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που απείλησαν πρώτοι στο δεύτερο ημίχρονο στο 51′ και το 52′ με τις προσπάθειες των Μάγιο και Μορόν, αλλά αμφότερες πέρασαν άουτ.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός στην πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος βρήκε δίχτυα με τον Ντίας. Ο Τετέι του έδωσε την μπάλα, αυτός άφησε πίσω του Μόντσου και Μπράμπετς και με το μυτάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 66′ ο Τετέι έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον συμπαίκτη του. Ο Άρης έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, με τον Μορόν να εκτελεί μέσα από την περιοχή, όμως ο Τσάβες τον σταμάτησε.

Στα τελευταία λεπτά του ματς οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Άρης: Κουέστα, Μεντίλ, Μάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα (85′ Πάρντο), Μόντσου, Σιφουέντες, Φετφατζίδης (75′ Ντούντου), Σπίκιτς (90+2′ Σαβέριο), Μορόν (85′ Ζαμόρα)

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Στάγιτς (46′ Μπελεβώνης), Μαυρίας, Νικολάου (84′ Αγαπάκης), Κοντούρης, Λιάβας, Λούις (46′ Ντίας), Ρόα (46′ Τετέι), Μαϊντέβατς (74′ Αποστολόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ