Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με απουσίες στη Λαμία ο Παναθηναϊκός – «Ψήνεται» έκπληξη στη διάταξη (ΦΩΤΟ)

Η Λαμία θα υποδεχθεί αύριο (23/2, 17:00) τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Super League, με την ομάδα του Ρουί Βιτόρια να ανακοινώνει την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στη Φθιώτιδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ουναΐ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, όπως και τους τραυματίες Πελίστρι, Πάλμερ-Μπράουν και Γεντβάι.

Οι πράσινοι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν με Φώτη Ιωαννίδη και Κάρολ Σφιντέρσκι ως δίδυμο στην επίθεση σε σχηματισμό 4-4-2, ενώ δεν αποκλείεται ο Γουίλιαν Αράο να πάρει ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής τώρα που έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Τετέ, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιός, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ