Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βίκινγκουρ: “Άκυρο” της Viking Air για πτήση τσάρτερ με οπαδούς στην Αθήνα

Το βράδυ της Πέμπτης (20/2) η Βίκινγκουρ και ο Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν στο ΟΑΚΑ, με φόντο την πρόκριση στους “16” του Conference League. Για τον ισλανδικό σύλλογο έχει γίνει ήδη μία υπέρβαση, αφού εκείνος επικράτησε στο πρώτο ματς με 2-1.

Όπως είναι λογικό, λοιπόν, στις τάξεις της αντιπάλου του τριφυλλιού υπάρχει η αισιοδοξία για την πρόκριση. Τόσο πολύ που, όπως έκανε γνωστό την Παρασκευή η ίδια η ομάδα, ξεκίνησε μία προσπάθεια για να έρθουν οπαδοί από την Ισλανδία με έξοδα του κλαμπ.

Ωστόσο, αυτή η απόπειρα είχε άδοξο τέλος. Η Βίκινγκουρ φαίνεται πως κατέθεσε αίτημα στην Viking Air προκειμένου να μισθώσει μία πτήση τσάρτερ που θα μετέφερε τους οπαδούς της στην Αθήνα. Αλλά αυτό το αίτημα δεν έγινε δεκτό από την αεροπορική εταιρία και ως εκ τούτου όποιος θέλει να ταξιδέψει θα πρέπει να το κάνει μεμονωμένα.

“Μετά από αρκετή προσπάθεια από πλευράς μας, κατέστη σαφές ότι η VíkingAir δεν θα πραγματοποιεί πτήσεις τσάρτερ προς την Αθήνα. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλές πτήσεις ανταπόκρισης προς την πόλη” ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ