Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόλο Γυναικών: Στη «μάχη» του Champions League τρεις ελληνικές ομάδες – Για την πρόκριση στον τελικό του EuroCup ο ΑΝΟΓ

Συνεχίζονται οι υποχρεώσεις ΟλυμπιακούΒουλιαγμένης και Αλίμου στο Champions League πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες δοκιμάζονται στις 17:00 στην έδρα της ολλανδικής Ντονκ, ψάχνοντας το 4/4 στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης και την εξασφάλιση της πρόκρισης στα ημιτελικά. Στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς λιγότερους η Ντονκ, θέλει τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της.

Εκτός έδρας αποστολή και για τη Βουλιαγμένη, η οποία αντιμετωπίζει την Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία. Για τις 13:30 είναι προγραμματισμένο το πρώτο σπριντ της αναμέτρησης, με τη Βουλιαγμένη να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 3 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Σαμπαντέλ.

Τέλος, στις 18:00 ο Άλιμος, ο οποίος βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό, θα φιλοξενήσει τη Ρόμα, ψάχνοντας την πρώτη καθαρή του νίκη (έχει μία στην παράταση, κόντρα στη Ντονκ).

Όσο για τη Γλυφάδα, θα ψάξει τη μεγάλη ανατροπή μέσα στην έδρα της Ντε Ζάαν, έτσι ώστε να πανηγυρίσει μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του EuroCup. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να πάρει νίκη με διαφορά τουλάχιστον τριών γκολ, μετά την ήττα της με 9-6 στο πρώτο ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ