Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέλει δουλειά η Βέροια, θετικός ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας Σμύρνης ήταν αυτός που αναδείχτηκε νικητής στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια, καθώς επικράτησε με 1-0 δείχνοντας ένα αρκετά καλό πρόσωπο.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι αυτή που απέδειξε ότι είναι έτοιμη για ακόμη μια σεζόν, σε αντίθεση με τη Βέροια, που θέλει δουλειά ακόμη για να ριχτεί στη μάχη της Super League. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 43’ όμως η μπάλα του έκανε το χατίρι, όταν κατέληξε στα δίχτυα της «Βασίλισσας του Βορρά» μετά το σουτ του Κάσσου.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ώστε να δοκιμάσουν διάφορους παίκτες αλλά και σχήματα. Ούτε τότε όμως η Βέροια κατάφερε να ανταπεξέλθει στον ρόλο της.

Βέροια α’ μέρος: Λόπεθ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Χαροντάκης, Καλί, Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε, Μίλιεβιτς, Αντόνιο Τόμας, Μεληκιώτης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Καντιμοίρης, Ασίγκμπα, Λινάρδος, Φόρτες, Σαφέρ, Μελισσάς, Μαυριάς, Ξόμπλιος, Παπαγεωργίου.

Απόλλων α’ μέρος: Χιώτης, Βαλεριάνος, Ντάσιος, Δεληζήσης, Κύργιας, Πουρτουλίδης, Κονέ, Βάντερσον, Κάσσος, Ρομάνο, Διαμαντόπουλος.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Γεωργακόπουλος, Πάνος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Τρίγκας, Στεργίδης, Περογαμβράκης, Σιατραβάνης, Γκούφας, Αλιατίδης, Καλλέργης, Αλμπάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ