Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξέσπασε για το πρωτάθλημα Νιγηρίας ο Ιντέγε: «Άθλια ταξίδια και ξενοδοχεία – Ξεφτιλίζουμε τους εαυτούς μας»

Από τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Μπράουν Ιντέγε, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Άρη, αγωνίζεται πλέον στην πατρίδα του, τη Νιγηρία, με την φανέλα της Ενγίμπα, όμως φαίνεται πως δεν το απολαμβάνει και τόσο.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος έχει μεγάλα παράπονα από τις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα και ειδικότερα στο ποδόσφαιρό της, τονίζοντας πως οι παίκτες της χώρας αγωνίζονται δίχως να τους παρέχονται ακόμη και τα βασικά πράγματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το σύστημα γίνεται ολοένα και χειρότερο, η λίγκα δεν βελτιώνεται. Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε ως πρωτάθλημα. Παρόλο που εγώ περνάω καλά στην Ενγίμπα, τα πράγματα στην NFPL έχουν δρόμο για να γίνουν καλύτερα.

Οι συνθήκες ταξιδιού είναι άθλιες, οι συνθήκες σε θέμα διατροφής είναι άθλιες, οι συνθήκες στα ξενοδοχεία είναι άθλιες. Όλα είναι χάλια. Το ποδόσφαιρο της Νιγηρίας δεν είναι έτοιμο για διασυλλογικές διοργανώσεις.

Πρέπει να φτιάξουμε πρώτα τα ενδότερα προβλήματα και μετά να βγούμε έξω να παίξουμε. Είναι προτιμότερο από το να ξεφτιλίζουμε τους εαυτούς μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ