Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οργισμένη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Μίλαν για την απόλυση Φονσέκα

Η Μίλαν πέρασε και επίσημα στην εποχή Σέρτζιο Κονσεϊσάο τη Δευτέρα (30/12), όταν ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πορτογάλου προπονητή και τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Φονσέκα. Ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους με ανακοίνωση που καταδίκασε τη διαχείριση της υπόθεσης από τη διοίκηση της Μίλαν.

Οι οπαδοί χαρακτήρισαν την όλη κατάσταση «σουρεαλιστική», καθώς, όπως σημείωσαν, κανείς από τους ανθρώπους του συλλόγου δεν βγήκε να τοποθετηθεί επισήμως, παρά μόνο ο ίδιος ο Φονσέκα, που ανακοίνωσε μέσω social media την απόλυσή του.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων περιείχε τα εξής:

«Χθες το βράδυ, γίναμε μάρτυρες μιας κατάστασης που εκτυλίχθηκε με τρόπο που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως σουρεαλιστικός, κατά κάποιο τρόπο απίστευτος και σίγουρα απαράδεκτος για το κύρος και την ιστορία των ένδοξων χρωμάτων μας. Με αυτό δεν αναφερόμαστε στην απόλυση του προπονητή, η οποία, αν και εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς, δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Αυτό που μας αφήνει σαστισμένους και έκπληκτους είναι οι μέθοδοι με τις οποίες συνέβη αυτό: Πώς μπορεί να γίνει δεκτό ότι ο ίδιος ο προπονητής κοινοποιεί στα μέσα ενημέρωσης ότι απολύθηκε, χωρίς ο σύλλογος να εκδώσει επίσημη δήλωση ή καλύτερα, χωρίς κανένα από τα στελέχη του (το μεγάλο αφεντικό πρώτα και κύρια) να εμφανιστεί σε συνέντευξη Τύπου για να το ανακοινώσει επίσημα, με επιβαρυντικό παράγοντα μια απόφαση που πάρθηκε ξεκάθαρα προ ημερών;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ