Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλήγμα στην Ρεάλ Μαδρίτης: Έξω για αρκετές εβδομάδες ο Ντεκ – Πιθανότατα χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό

Η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα (73-71) επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Αργεντινός φόργουορντ μετά από ένα κάρφωμα στον αιφνιδιασμό προσγειώθηκε άσχημα με το ένα πόδι και στην συνέχεια έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας και κλαίγοντας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Marca, τα νέα για τον τραυματισμό του Ντεκ δεν είναι καλά, αφού έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης, προκαλώντας ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στους Μαδριλένους.

Όπως τονίζει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο παίκτης να είναι έτοιμος για την τελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, που θα διεξαχθεί μεταξύ 13 και 16 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος φιλοξενείται από την βασίλισσα στις 16 Ιανουαρίου.

Ο 29χρονος φόργουορντ έχει φέτος σε 18 εμφανίσεις στην 9.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 10.2 στην αξιολόγηση σε 25:31 κατά μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ