Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο κακός χαμός στη Χάποελ: Νέο εσωτερικό «μέτωπο»!

Η υπόθεση του Τζον Ογκου άναψε… φωτιές στη Χάποελ Μπερ Σεβά, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (27/7), στο Φάληρο, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι η μόνη.

Ο Μαόρ Μπουζάγκλο δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος, ενώ πέρσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό, ο πατέρας του δήλωσε ότι θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει από την ομάδα, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι αυτό θα γίνει μετά το πρώτο ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», εφόσον δεν τον εμπιστεύεται και δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής ο Μπαράκ Μπακχάρ.

Τα ΜΜΕ του Ισραήλ αναφέρουν ότι το θέμα δημιουργεί πρόβλημα στις τάξεις της Χαποέλ, ενόψει του ματς. Γενικώς, φαίνειται ότι επικρατεί αναβρασμός. Πάντως, από την πλευρά των πρωταθλητών του Ισραήλ επιχείρησαν να υποβαθμίσουν και αυτό το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ