Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Οσέρ «φρέναρε» την Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν «ξόδεψε» ένα ημίχρονο παίζοντας σε… χαμηλή ταχύτητα απέναντι στην Οσέρ και όταν αποφάσισε να πατήσει «γκάζι», έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Λεόν, ο οποίος κράτησε απαραβίαστη την εστία του και «φρέναρε» τους πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι έμειναν στο 0-0 (στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1). Με το αποτέλεσμα αυτό, η Παρί «κόλλησε» στη δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το 1-1 με τη Ναντ.

Η Παρί είχε 21 τελικές προσπάθειες και 74% κατοχή μπάλας, «σφυροκοπώντας» την άμυνα της Οσέρ στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντίθετα, έχασε άλλους δύο βαθμούς και πλέον οι Μαρσέιγ και Μονακό έχουν την ευκαιρία να μειώσουν την απόστασή τους από την κορυφή στους 5 βαθμούς, εφόσον νικήσουν τις Σεντ Ετιέν και Τουλούζ αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ