Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξανά εκτός ο Γούντμπερι για τον Άρη

Ξανά εκτός αποστολής του Άρη έμεινε ο Τρέι Γούντμπερι και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο (7/12, 17:00).

Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει ανενεργός για 25 μέρες, μετά το διάστρεμμα που υπέστη στις 9 Νοεμβρίου κόντρα στο Μαρούσι. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από έξι συνεχόμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και του αυριανού.

Έτσι, ο Άρης θα παραταχθεί κόντρα στο Λαύριο με ελλιπή περιφέρεια, καθώς εκτός αποστολής παραμένουν και οι Τολιόπουλος και Μποχωρίδης.

Η ανακοίνωση του Άρη:

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο (07/12, 17:00) το Λαύριο εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, μετά τη νίκη της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επιδιώκει να συνεχίσει το σερί της με ένα δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, ενισχύοντας τη θέση της στη βαθμολογία.

Η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε σήμερα (06/12) με μία μεσημεριανή προπόνηση. Εκτός αποστολής παραμένουν οι Βασίλης Τολιόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και Trey Woodbury, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, όπως και ο νεαρός Βασίλης Πουρλίδας που υπέστη τραυματισμό στο πόδι σε αγώνα της εφηβικής ομάδας του Άρη. Πριν από την προπόνηση, το προπονητικό επιτελείο ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο μέσω βίντεο.

Η αποστολή του Άρη, που αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα, αποτελείται από τους: Κούπερ, Μπανκς, Νόλεϊ, Καζαμία, Χατζηδάκη, Λαζέφσκι, Γκιουζέλη, Βησσαρίου, Ρόμπερτς, Φίλλιο και Χοτζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ