Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Λάκης Γαβαλάς: Εξομολογείται για την απώλεια του παιδιού του και την απιστία του

Στην εκπομπή Weekenders και τον Δημήτρη Πανόπουλο, ο Λάκης Γαβαλάς άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές της ζωής του. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην τραγική εμπειρία της διακοπής της κύησης της πρώην συζύγου του, καθώς και σε μία αποκαλυπτική στιγμή απιστίας του σε ένα ταξίδι του στην Ιταλία.

Ειδικότερα, εξομολογήθηκε: «Ήταν να αποκτήσω τότε με την γυναίκα μου, είχε φτάσει στους 3,5 μήνες, αλλά το παιδί δεν θα έβγαινε άρτιο και έπρεπε να το αφαιρέσει. Σήμερα θα είχα γιο και εγγόνια, αλλά… δεν έτυχε. Από τότε και μετά, ούτε τέτοιο έντονο έρωτα έχω ζήσει στη ζωή μου, ούτε τέτοια φροντίδα για άλλο άτομο, ούτε τη φάση να θέλω να κάνω παιδιά».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μία συναισθηματικά φορτισμένη εξομολόγηση για την απιστία του: «Σε ένα ταξίδι στη Μπολόνια με τη σύντροφό μου, εκείνη είχε φύγει για δουλειές και ένας ντίλερ με σαπούνια ήρθε στο δωμάτιο. Δεν ξέρω πώς το είδα, αλλά μου είπε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας εκεί». Αναφερόμενος στο περιστατικό, είπε: «Μείναμε το βράδυ μαζί, το ευχαριστήθηκα τόσο πολύ αλλά αισθανόμουν ενοχές. Την επόμενη μέρα το πρωί, την κάλεσα και της είπα ότι έκανα αυτή την ηλιθιότητα στη ζωή μου».

Ο Λάκης Γαβαλάς μοιράστηκε με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του, αναγνωρίζοντας τα λάθη του και τη σημασία της προσωπικής του εξέλιξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ