Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Πράσινος» ο Ρίβερς

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κέι Σι Ρίβερς, με τον Αμερικανό να λέει το «ναι» στους πράσινους.

Οι διαπραγματεύσεις του 29χρονου γκαρντ με τον Παναθηναϊκό κατέληξαν σε συμφωνία και σύντομα αναμένεται και η επισημοποίησή της από την «πράσινη» ΚΑΕ, με τον Ρίβερς να υπογράφει για τα επόμενα δύο χρόνια με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες και οι «πράσινοι» κινήθηκαν άμεσα, αποσπώντας τελικά την θετική απάντηση του παίκτη.

Ετσι ο Ρίβερς θα αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και θα συναντηθεί ξανά με τον Γιάννη Μπουρούση, έπειτα από την κοινή θητεία τους στην Μαδρίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ