Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνει τη «γιατρειά» ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ – Αλλαγές με Άρη

Στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη έχει στρέψει την προσοχή της ΑΕΚ, θέλοντας να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης, αλλά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από τις Σέρρες.

Τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου μετρίασαν τις συνέπειες της νέας γκέλας της Ένωσης, ωστόσο δεν μπορούν και να κρύψουν τα κιτρινόμαυρα αγωνιστικά προβλήματα.

Σε αυτά ψάχνει να βρει λύσεις ο Ματίας Αλμέιδα, προκειμένου η ΑΕΚ να γίνει πιο ουσιαστική και πιο αποτελεσματική στην επίθεση, μιας και δεδομένα διαθέτει ποιότητα.

Για το μεθαυριανό (30/10, 19:30) παιχνίδι με τον Άρη, ο «Πελάδο» υπολογίζει τον Ρότα που προπονήθηκε χθες κανονικά. Αντίθετα, ο Κοϊτά έκανε αποφόρτιση και το πιθανότερο είναι να μην είναι βασικός κόντρα στον Άρη.

Ο Αλμέιδα θα προχωρήσει σίγουρα σε αλλαγές στην ενδεκάδα. Αυτές ενδεχομένως να ξεκινήσουν από τη θέση «1», με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα γάντια.

Παίκτες όπως οι Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Φερνάντες, Τσιλούλης, Τσούμπερ, που έχουν περιορισμένο χρόνο, αναμένεται να πάρουν την ευκαιρία να αγωνιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ