Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Μορόν κράτησε τον Άρη στην κορυφή

Ισόπαλο έληξε το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (1-1) και σκόρερ τους Τετέ και Μορόν. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν έτσι στην κορυφή με 18 βαθμούς, ενώ οι πράσινοι έμειναν έβδομοι με 13.

Ο Παναθηναϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τετέ στο 33ο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πήρε την μπάλα από τον Μόντσου που προσπάθησε να κλέψει τον Μπακασέτα, απέφυγε τον Μπράμπετς και με ωραίο τελείωμα την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Άρης βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 71ο λεπτό. Ο Σιφουέντες πήρε την μπάλα στην μεσαία γραμμή και μοίρασε για τον Σαβέριο, αυτός έδωσε στον Μορόν στο ημικύκλιο της περιοχής και ο Ισπανός φορ με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τριφύλλι είχε τις περισσότερες και τις καλύτερες τελικές στο ματς, όμως δεν κατάφερε να κάνει κάποιο άλλο γκολ. Ο Άρης έγινε απειλητικός κυρίως με τον Μορόν που δεν δίσταζε να δοκιμάζει το πόδι του από αρκετά μέτρα μακριά. Στην μοναδική του τελική στον στόχο, μπόρεσε να βρει και το γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ