Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Χόλντεν Τρεντ

Ο «ποδοσφαιρικός κόσμος» στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του 25χρονου τερματοφύλακα της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, Χόλντεν Τρεντ. Την τραγική είδηση ανακοίνωσε ο σύλλογός του, χωρίς να δημοσιοποιηθεί, μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου του.

Ο Τρεντ είχε εισαχθεί στην εντατική νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, όπως ενημέρωσε η οικογένειά του μέσω ανάρτησης στο Instagram.

«Ο σύλλογος είναι συντετριμμένος από τον σπαρακτικό χαμό του Χόλντεν Τρεντ. Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, σκληρός ανταγωνιστής και πάνω απ’ όλα, ένας αφοσιωμένος υιός, αδελφός, αρραβωνιαστικός και συμπαίκτης, που έκανε τους γύρω του καλύτερους.

Ενσάρκωνε την αληθινή έννοια της αποφασιστικότητας, της αφοσίωσης και της επιμονής. Θα μας λείψει πολύ. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους φίλους του», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η Φιλαδέλφεια είχε επιλέξει τον Τρεντ από το Πανεπιστήμιο High Point με την 28η συνολική επιλογή στο SuperDraft του MLS το 2023, αν και δεν είχε αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ