Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τελειωμένος από τον Παναθηναϊκό ο Αλόνσο – Γνώριμη λύση προκρίνεται για τον πάγκο»! (ΦΩΤΟ)

Η έντονη κριτική προς τον Ντιέγκο Αλόνσο από τον αθλητικό Τύπο αποτυπώνει με καυστικό τρόπο την απογοήτευση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού μετά τη «θυσία» του ευρωπαϊκού ματς με την Τσέλσι στον βωμό της προετοιμασίας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας υποστηρίζει πως είναι λίγα τα… ψωμιά του Ουρουγουανού στον πάγκο του τριφυλλιού, καθώς τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας δεν λύνονται με το πέρασμα του χρόνου. Σημειώνεται επίσης πως προκρίνεται η επιλογή του Γκουστάβο Πογιέτ για τον πράσινο πάγκο!

Ήδη, ο φάκελος του Πογιέτ είναι στο γραφείο του Αλαφούζου εδώ και έναν μήνα. Μπορεί να μην είναι ο προπονητής του κυριαρχικού ποδοσφαίρου, αλλά έχει εκτόπισμα και «μιλάει» τη γλώσσα του ποδοσφαιριστή, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Τονίζεται επίσης πως ο άλλοτε εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας είναι κοινά αποδεκτός, Μπακασέτας και Ιωαννίδης έχουν ανάψει το «πράσινο» φως από την πλευρά των αποδυτηρίων, ενώ ούτε το οικονομικό ούτε τα πρόσωπα του επιτελείου βγάζουν καμία απόσταση, με αποτέλεσμα να έχει μπει το νερό στο αυλάκι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ