Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η πιθανή ενδεκάδα του Άρη με Παναθηναϊκό

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 9η αγωνιστική της Super League 1 (27/10, 18:00).

Οι κίτρινοι, οι οποίοι μετρούν πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ετοιμάζονται να δώσουν άλλη μία «μάχη», με σκοπό να πάρουν ακόμη ένα ματς τέτοιου τύπου. Αφού το τελευταίο διάστημα το έκαναν απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Με το ίδιο σκεπτικό θα αντιμετωπίσουν το τριφύλλι, έχοντας την πίστη ότι με συγκέντρωση και σοβαρότητα μπορούν να πάρουν καλό αποτέλεσμα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχει ένα ερωτηματικό για το κέντρο της άμυνας, μία διαφαινόμενη αλλαγή στο αριστερό άκρο αυτής και ένα δίλημμα για το αριστερό «φτερό».

Συγκεκριμένα, ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μπράμπετς θα είναι ο ένας στόπερ και ο άλλος ένας εκ των Φαμπιάνο και Βέλεθ. Ο Βραζιλιάνος μπήκε την Παρασκευή στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και αν δεν κριθεί έτοιμος τη θέση του θα πάρει ο Ισπανός. Δείχνει να έχει ένα προβάδισμα αυτή τη στιγμή ο Βέλεθ.

Ο Μάγιο θα παίξει δεξιά και ο Φρίντεκ αναμένεται να πάρει τη θέση του Χουάνκαρ αριστερά. Η τριάδα Μόντσου, Σιφουέντες και Μ. Γκαρθία δεν «σπάει» στο κέντρο. Δεξιά θα παίξει ο Ντιαντί, αριστερά ένας εκ των Σουλεϊμάνοφ και Σίστο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μορόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ