Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλάζει πολλά ο Μεντιλίμπαρ με Αστέρα Τρίπολης

Το απόγευμα της Παρασκευής επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού από τη Σουηδία, έχοντας κάνει μια πρωινή προπόνηση στο Μάλμε. Σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν μια ακόμα προπόνηση, πριν αναχωρήσουν για την Τρίπολη, όπου αύριο αντιμετωπίζουν τον Αστέρα.

Αυτό το στενό πρόγραμμα δεν επιτρέπει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταστρώσει με ηρεμία τα πλάνα του, γι’ αυτό κυρίως φρόντισε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του τη νίκη επί της Μάλμε, ώστε να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Για την ενδεκάδα δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση, καθώς ο Βάσκος τεχνικός θέλει να δει την κατάσταση των παικτών του και πρέπει να διαχειριστεί την κόπωση, μιας και ακολουθεί και ματς Κυπέλλου την Τετάρτη με την Καλλιθέα. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς ο Ζέλσον τα έδωσε όλα στη Σουηδία, ενώ οι Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο παίζουν συνεχόμενα.

Νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ορτέγκα, τη θέση του οποίου διεκδικεί τόσο ο Κοστίνια, όσο και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος πρέπει σιγά-σιγά να μπει στην “εξίσωση”. Πιθανότητες για ενδεκάδα έχουν οι Βέλντε, Γουίλιαν, Μασούρας, Στάμενιτς ή ακόμα και ο Ολιβέιρα.

Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ το πρωί της Κυριακής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ