Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαρύ πρόστιμο στον Άρη για το ματς με τον Προμηθέα

Ο Άρης τιμωρήθηκε με 5.000 ευρώ για πειθαρχικό παράπτωμα από τις θέσεις courtside (δίπλα στο γήπεδο). Ωστόσο, δεν επιβλήθηκε ποινή για κεκλεισμένων θυρών, όπως είχε συμβεί σε παρόμοια περίπτωση την περσινή σεζόν.

Επιπλέον, επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ για υβριστικά συνθήματα, ενώ η Καρδίτσα απαλλάχθηκε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

25-10-2024

ΑΡΗΣ

Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003 ΚΑΕ):

α) Πρόστιμο ύψους εξακοσίων (600,00) ευρώ, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων που δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, καθώς και

β) Πρόστιμο πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για διάπραξη πειθαρχικού παραπτώματος από θεατή με courtside seat, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 19-10-2024.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΙΑΠΩΝΙΚΗ

Απαλλάσσεται ο Αθλητικός Σύλλογος Καρδίτσας – Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (δ.τ. ΑΣ Καρδίτσας Κ.Α.Ε.) από την κατηγορία περί μη λειτουργίας του συστήματος Precision Time, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς – Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (δ.τ. Ολυμπιακός ΚΑΕ), που διεξήχθη την 21-10-2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ