Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπαρτζώκας: «Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει – Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Μόναχο ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν (25/10, 21:45), τόνισε ότι ο Γουίλιαμς-Γκος δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Επίσης, αναφέρθηκε στον Πετρούσεφ, επισημαίνοντας ότι πίεζε να μετακομίσει στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν:

«Η Μπάγερν είναι μια ομάδα που σκοράρει πάνω από 100 πόντους μέσο όρο στο γήπεδό της. Αυτή τη στιγμή είναι η πρώτη ομάδα σε παραγωγή πόντων και σε πόντους στο τρανζίσιον. Οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές αποφάσεις και να μην την αφήσουμε να κάνει το run and gun παιχνίδι της. Αυτοί είναι σημαντικοί παράγοντες για να νικήσουμε το ματς. Είναι επικίνδυνο παιχνίδι.

Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, στους τομείς του παιχνιδιού που υστερούμε αυτή τη στιγμή, όπως τα ριμπάουντ και το αμυντικό τρανζίσιον. Είναι πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, ενώ και η προσθήκη άλλων παικτών που έρχονται σιγά σιγά μας βοηθά και θα μας βοηθήσει.»

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Γουίλιαμς-Γκος:

«Όχι, δεν είναι έτοιμος γιατί έκανε μόνο μία ομαδική προπόνηση σήμερα, οπότε είναι πολύ παρακινδυνευμένο να τον βάλουμε με μία προπόνηση. Έρχεται μαζί μας γιατί πάμε με τσάρτερ, θα κάνουμε προπόνηση εκεί και την επόμενη ημέρα του αγώνα ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (σσ. Παναθηναϊκό).»

Για τον δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα:

«Του εύχομαι καλή τύχη. Ήταν δική του θέληση, γιατί θεωρεί ότι θα έχει σημαντικότερο ρόλο και χρόνο στον Ερυθρό Αστέρα και πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτή τη στιγμή έγινε πράξη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ