Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΑΟΚ: «Με πάθος και φωνή, στηρίζουμε την ομάδα μας»

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενόψει του κρίσιμου ευρωπαϊκού αγώνα της League Phase του Europa League με τη Βικτόρια Πλζεν.

Η Τούμπα ανοίγει τις πόρτες της για τον τρίτο αγώνα της League Phase του UEFA Europa League 2024-25, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν. Οι παίκτες μας θα έχουν δίπλα τους το πιο δυνατό τους όπλο: τον κόσμο του Δικεφάλου, που θα γεμίσει τις εξέδρες και θα δημιουργήσει, για ακόμη μια φορά, εντυπωσιακή ατμόσφαιρα σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στη νίκη.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε πως οι κανόνες είναι αυστηροί. Η Ελληνική Αστυνομία θα πραγματοποιήσει προελέγχους περιμετρικά του γηπέδου και υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, καθώς και η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο. Η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο επίσης απαγορεύεται αυστηρά.

Η Θύρα 4 τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή και κάθε παράβαση μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δύο αγωνιστικών με κλειστό το συγκεκριμένο πέταλο. Με υπευθυνότητα, ας φροντίσουμε να μη στερηθεί η ομάδα τον κόσμο στο πλευρό της.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Σας συνιστούμε να έχετε ταυτοποιήσει έγκαιρα το εισιτήριό σας μέσω του Gov.gr Wallet, ιδανικά αμέσως μετά την αγορά του, για να αποφύγετε καθυστερήσεις και προβλήματα. Από τις 15:00 θα λειτουργεί τμήμα επίλυσης προβλημάτων για όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα με τα εισιτήρια.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet μετά την αγορά. Για οποιοδήποτε τεχνικό ζήτημα προκύψει με την προσθήκη, απευθυνθείτε στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) ή στη σελίδα υποστήριξης του Gov.gr Wallet.

Απόψε όλοι μαζί, με πάθος και ενέργεια, στηρίζουμε την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ