Μετάβαση στο περιεχόμενο

MVP ο Τσιμίκας στο «διπλό» της Λίβερπουλ στη Λειψία (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση του Κώστα Τσιμίκα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, η οποία μάλιστα επιβραβεύτηκε. Ο Greek Scouser ήταν βασικός για τους Reds στην εκτός έδρας νίκη επί της Λειψίας για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League, έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στα 75 λεπτά που αγωνίστηκε και μετά το τέλος του ματς παρέλαβε το βραβείο του MVP!

Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ έβγαλε τη σέντρα στη φάση που προήλθε το γκολ που χώρισε τις δυο ομάδες, ενώ θα μπορούσε να είχε ασίστ στην κεφαλιά του Φαν Ντάικ που έβγαλε εντυπωσιακά ο Γκουλάτσι. Ο 28χρονος ακραίος φουλ μπακ τελείωσε το ματς με τρία κλεψίματα, 54/57 μεταβιβάσεις, δυο πάσες – κλειδιά και 5/7 μακρινές μπαλιές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσιμίκας παίρνει αυτή τη διάκριση σε ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στις 13 Απριλίου του 2022 ο διεθνής μπακ έδωσε δυο ασίστ στην ισοπαλία κόντρα στην Μπενφίκα με 3-3 για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε για πρώτη φορά το βραβείο του Player Of The Match.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ