Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόλλησαν στο μηδέν Αταλάντα και Σέλτικ

Η Αταλάντα ήταν κυρίαρχη, έφτιαξε ένα τσουβάλι τελικές, αλλά δεν μετουσίωσε καμία σε γκολ και η Σέλτικ έφυγε από το Μπέργκαμο με βαθμό στις αποσκευές της (0-0).

Η ιταλική ομάδα ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει γκολ σε καμία από τις 20 τελικές που είχε στο παιχνίδι, οι οποίες αξιολογήθηκαν με 2,17 xGoals, δείγμα του ότι αυτό που έλειψε από τους Μπεργκαμάσκι ήταν η αποτελεσματικότητα και όχι η παραγωγικότητα.

Αντιθέτως, κορυφαίος για τους Σκωτσέζους ήταν ο τερματοφύλακάς τους, Κάσπερ Σμάιχελ, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με έξι αποκρούσεις, οι τέσσερις εκ των οποίων μέσα από την περιοχή.

Μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα ήταν η κεφαλιά του Μάριο Πάσαλιτς στο 18′, με τον Κροάτη να στέκεται άτυχος, αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας.

Με αυτό το σκορ η Αταλάντα παρέμεινε αήττητη φτάνοντας τους πέντε πόντους, ανεβαίνοντας προσωρινά στη 12η θέση, ενώ η πρωταθλήτρια Σκωτίας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τη συντριβή με 7-1 από την Ντόρτμουντ, μαζεύοντας τον τέταρτο βαθμό της, ο οποίος της επιτρέπει να διατηρηθεί εντός της ζώνης που στέλνει στον νοκ-άουτ ενδιάμεσο γύρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ