Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγιασμός με την παρουσία Μαρινάκη στου Ρέντη (φωτό)

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός, πριν από την προπόνηση του Ολυμπιακού. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, και τα περισσότερα διοικητικά στελέχη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2016/17 τελέστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Παρουσία του Προέδρου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, της διοίκησης της ομάδας μας και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, ο πατέρας Δημήτριος καθαγίασε τις εγκαταστάσεις του προπονητικού μας κέντρου όπου εργάζονται καθημερινά για το καλύτερο οι ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία της μεγάλης ομάδας αλλά και των Ακαδημιών και φυσικά οι άνθρωποι που φροντίζουν για το καλύτερο από διάφορες άκρως υπεύθυνες θέσεις.

Gallery item 1

Gallery item 3

Gallery item 4

Gallery item 7

Gallery item 8

Επίσης ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε όλους όσοι ήταν παρόντες και ευχήθηκε να έχουν υγεία αλλά και δύναμη σωματική και ψυχική ώστε να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που μπορεί να παρουσιαστεί στο δρόμο τους προς την κορυφή για μία ακόμη χρονιά.

Με το πέρας του Αγιασμού, τον οποίο παρακολούθησαν άπαντες με την ευλάβεια που άρμοζε στην περίσταση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το προπονητικό τους πρόγραμμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ