Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σφαιρόπουλος: «Ο Πετρούσεφ ξέρει την ομάδα και θα μας βοηθήσει»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα με την μορφή δανεισμού μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Για την συγκεκριμένη μεταγραφή μίλησε και ο προπονητής του σερβικού συλλόγου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος αν και τόνισε πως πριν από μία εβδομάδα δεν υπήρχε θέμα απόκτησης ψηλού, ο τραυματισμός του Μπολομπόι «ανάγκασε» την ομάδα να κινηθεί για τον Πετρούσεφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για την μεταγραφή του Πετρούσεφ και την κατάσταση μια εβδομάδα νωρίτερα: «Πριν από μια εβδομάδα είπα ότι δεν θα βγούμε στην αγορά για παίκτη, αλλά αυτός ο τραυματισμός (του Μπολομπόι) μας ανάγκασε να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις για τον Πετρούσεφ.

Όλος ο οργανισμός αντέδρασε γρήγορα, επικοινώνησε με τον Ολυμπιακό και τους ευχαριστούμε που μας τον δάνεισαν. Έρχεται ένας παίκτης που ξέρει την ομάδα θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε με διάφορους τρόπους. Στην άμυνα περιμένουμε να δείξει τον εαυτό του και στον τομέα των ριμπάουντ».

Για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης: «Ίσως. Πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Θα εξακολουθούμε να κοιτάμε την αγορά αλλά δεν είναι κάτι επείγον για εμάς τώρα, ειδικά τώρα που φέραμε τον Φίλιπ. Αν βρούμε μια λύση που μπορεί να μας βοηθήσει, μπορεί να φέρουμε άλλον παίκτη. Ίσως. Δεν μπορώ να σου πω ναι ή όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ