Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Δεν έγινε πέναλτι στη Νέα Φιλαδέλφεια – Ο Λιβάι βρήκε με το πόδι τον Μπάμπα

Φίλοι της ΑΕΚ μου στέλνουν μηνύματα στο Instagram (giorgos.kolokotronis) ότι ήταν πέναλτι η φάση του Λιβάι με τον Μπάμπα και απορούν γιατί εγώ είπα το αντίθετο.

Κατ’ αρχάς είναι σεβαστή η γνώμη του κάθε φιλάθλου, παράγοντα, προπονητή, παίκτη και δημοσιογράφου.

Προσωπικά ανέλυσα τη φάση στην εκπομπή μου στο Kontra Channel (κάθε μέρα 6 με 7 το απόγευμα) και ήταν ξεκάθαρο ότι ο παίκτης της ΑΕΚ πήγε προς τον παίκτη του ΠΑΟΚ και βρήκε το πόδι του. Αυτό είδα κι αυτό είπα.

Και με τη σειρά μου απορώ πώς κάποιοι μιλούν με τόση σιγουριά για πέναλτι. Θεωρώ τη φάση τόσο καθαρή.

Εννοείται ότι δεν στέκομαι στην τοποθέτηση Λανουά που είπε ακριβώς τα ίδια με εμένα. Άλλες φορές έχω διαφορετική άποψη από τον αρχιδιαιτητή και τους τηλεκριτικούς. Λέω ό,τι βλέπω.

Θυμίζω ότι στο Αγρίνιο είχα πει ότι ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού είχε  ανατρέψει με το χέρι τον Περέιρα και ήταν πέναλτι.

Άλλωστε, ο παίκτης της ΑΕΚ δεν είχε λόγο να κάνει θέατρο, αφού έμπαινε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Όπως είχα πάρει θέση για τη φάση του Μουκουντί στη Λιβαδειά λέγοντας ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Συνεπώς, ουδείς μπορεί να με κατηγορήσει ότι είμαι εναντίον της ΑΕΚ.

Έχω μεγαλώσει δημοσιογραφικά με τέτοιες αρχές στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» που οι πάντες ξέρουν ότι εκφράζω την άποψή μου χωρίς να με απασχολεί αν αυτό που λέω είναι υπέρ της μίας ομάδας η, υπέρ της άλλης.

Για την ιστορία θεωρώ ακούσιο το χέρι του Πήλιου στο πέναλτι που ζήτησε ΠΑΟΚ και για εμένα δεν υπάρχει αποβολή του Μουκουντί στο μαρκάρισμα με τα χέρια στον Καμαρά που έκανε λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα.

Αν, όμως, ο διαιτητής έδινε δεύτερη κίτρινη, ουδείς θα μπορούσε να του πει κάτι. Διότι η πρώτη κάρτα ήταν για τον ίδιο λόγο.

Το μεγάλο λάθος του ξένου ρέφερι ήταν ότι δεν κράτησε τη σωστή καθυστέρηση. Προφανώς τον βόλευε να τελειώσει το ντέρμπι ισόπαλο. Να μην έμπαινε, δηλαδή, ένα γκολ στο φινάλε και γινόταν το έλα να δεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ