Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το παίρνει απόφαση για Μπάμπα ο Λουτσέσκου

Ένα μεγάλο πρόβλημα στον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι με την Πλζεν στην Τούμπα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League, έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μπάμπα έγινε αναγκαστική αλλαγή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και παρότι ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τους Τσέχους.

Όλα δείχνουν πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα προφυλάξει τον Γκανέζο μπακ-χαφ, προκειμένου να μην υποστεί κάποια υποτροπή που θα τον κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα εκτός ασπρόμαυρων υποχρεώσεων.

Σε μία τέτοια περίπτωση, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Γιόνι Ότο, όπως είχε συμβεί και στην «OPAP Arena» αλλά και στον Βόλο, με τον Ζοάν Σάστρε να παίζει στα δεξιά.

Φανέλα βασικού διεκδικεί, από τη μεριά του, ο Κόλεϊ, ως παρτενέρ του Κεντζιόρα στα στόπερ, ενώ ο Ρουμάνος ψάχνει τον παρτενέρ του Καμαρά στη μεσάια γραμμή, με τον Οζντόεφ να έχει μία παραπάνω πιθανότητα.

Σε ό,τι αφορά την τριάδα της επίθεσης, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας μετά τη φαρυγγίτιδα που τον ταλαιπώρησε, μαζί με τον Ντεσπόντοφ και στην κορυφή δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Τόμας, που τόσο πολύ έλειψε από τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ