Μετάβαση στο περιεχόμενο

Live: Οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League

Τέλος σε όλα τα παιχνίδια:

Άρσεναλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0

Άστον Βίλα-Μπολόνια 2-0

Γιουβέντους-Στουτγκάρδη 0-1

Παρί Σεν Ζερμέν-Αϊντχόφεν 1-1

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 5-2

Στουρμ Γκρατς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-2

Xιρόνα-Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

94′: ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βινίσιους κάνει το χατ-τρικ του και ολοκληρώνει το πάρτι της «βασίλισσας» στο «Μπερναμπέου».

93′: ΓΚΟΛ για την Στουτγκάρδη κόντρα στη Γιουβέντους. Οι Γερμανοί παίρνουν αυτό που τους άξιζε στα τελευταία λεπτά και με γκολ του Τουρέ φαίνεται πως παίρνουν ένα τεράστιο διπλό στο Τορίνο

87′: ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βινίσιους δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ρεάλ, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

83′: ΚΟΛ και ολική ανατροπή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Λούκας Βάθκεθ χρυσός σκορερ για τη «βασίλισσα», βρέθηκε πίσω με 2-0 αλλά πλέον προηγείται 3-2 της Ντόρτμουντ.

73′: ΓΚΟΛ για την Χιρόνα. Ο Χουάνπι έκανε το 2-0 κόντρα στην Σλόβαν, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

64′: ΓΚΟΛ για την Άστον Βίλα. Ο Ντουράν με προβολή απλοποίησε την κατάσταση για τους Άγγλους κόντρα στην Μπολόνια. 2-0.

62′: ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Αντσελότι ισοφαρίζει με δύο γκολ σε τρία λεπτά, ο Βινίσιους έκανε το 2-2! Αρχικά οι διαιτητές έδειξαν οφσάιντ, αλλά το γκολ μέτρησε μετά από εξέταση της φάσης από τους VAR.

60′: ΓΚΟΛ για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ρούντιγκερ ξαναβάζει τη «βασίλισσα» στο ματς, μειώνοντας σε 2-1 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Εμπαπέ.

56′: ΓΚΟΛ και για την Παρί, ισοφάρισε την Αϊντχόφεν. Ο Χακίμι έδωσε τη λύση στους πρωταθλητές Γαλλίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

54′: ΓΚΟΛ για την Σπόρτινγκ. Ο Γιόκερες σκοράρει ξανά στη φετινή σεζόν για την πορτογαλική ομάδα, η ομάδα πλέον προηγείται με 2-0 της Στουρμ Γκρατς.

48′: ΓΚΟΛ για την Στουτγκάρδη. ΟΙ Γερμανοί έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και τελικά πήραν το προβάδισμα στο ξεκίνημα του δεύτερου, με τον Ουντάβ να νικά τον Περίν για το 0-1.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο σε όλα τα ματς.

Αποτελέσματα ημιχρόνου:

Άρσεναλ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0

Άστον Βίλα-Μπολόνια 0-0

Γιουβέντους-Στουτγκάρδη 0-0

Παρί Σεν Ζερμέν-Αϊντχόφεν 0-1

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 0-2

Στουρμ Γκρατς-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-1

Χιρόνα-Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-0

Λήξη πρώτου ημιχρόνου σε όλα τα παιχνίδια.

42′: ΓΚΟΛ για την Χιρόνα κόντρα στη Σλόβαν! Ο Γκουτιέρες άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς κόντρα στους Σλοβάκους, μετά από όμορφο γύρισμα του Νταντζούμα!

35′: ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ για την Ντόρτμουντ στο «Μπερναμπέου»! Διπλό σοκ μέσα σε 4 λεπτά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Μάλεν αναστάτωσε ξανά την άμυνα των Ισπανών και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Γκίτενς για το 0-2.

34′: ΓΚΟΛ για την Αϊντχόφεν μέσα στο Παρίσι. Κόντρα στη ροή του αγώνα και μετά από λάθος πάσα στον χώρο του κέντρου, ο Λανγκ έκανε το 1-0 για τους Ολλανδούς!

30′: ΓΚΟΛ για την Ντόρτμουντ κόντρα στη Ρεάλ. Ο Μάλεν πάγωσε το Μπερναμπέου, μετά από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και ασίστ του Γκιρασί! 1-0 μπροστά η Ντόρτμουντ.

29′: ΓΚΟΛ για την Άρσεναλ. Ο Μαρτινέλι έδωσε προβάδισμα στους Λονδρέζους κόντρα στη Σαχτάρ, με το σουτ του να κοντράρει στο δοκάρι και στην πλάτη του Ρίζνικ για το 1-0. Ως αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Σαχτάρ θα χρεωθεί.

27′: ΓΚΟΛ για την Σπόρτινγκ. Ο Νούνο Σάντος έβαλε το πρώτο γκολ της βραδιάς για λογαριασμό των Πορτογάλων, δίνοντάς τους το προβάδισμα στην Αυστρία και στην έδρα της Στουρμ Γκρατς! Ο Κάταμο έκανε το γύρισμα και μετά από… τσαφ του Γιόκερες, ο Σάντος έκανε το 0-1.

Άρχισαν οι αγώνες.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της βραδιάς:

Άρσεναλ-Σαχτάρ

Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ

Άστον Βίλα-Μπολόνια

Χιρόνα-Σλόβαν Μπρατισλάβας

Γιουβέντους-Στουτγκάρδη

Παρί Σεν Ζερμέν

Αϊντχόφεν Στουρμ Γκρατς-Σπόρτινγκ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

ΓΚΟΛ για την Άρσεναλ! Ο Μαρτινέλι έδωσε προβάδισμα στους Λονδρέζους κόντρα στη Σαχτάρ, με το σουτ του να κοντράρει στο δοκάρι και στην πλάτη του Ρίζνικ για το 1-0. Ως αυτογκόλ του τερματοφύλακα της Σαχτάρ θα χρεωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ