Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δύσκολες στιγμές για τη Νάντια Κοντογεώργη: Η πρώτη ανάρτηση μετά το σοβαρό ατύχημα… (ΦΩΤΟ)

Η Νάντια Κοντογέωργη πέρασε ένα δύσκολο διάστημα, καθώς είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν περίπου έναν μήνα, όταν έσπασε τον αστράγαλό της κατά τη διάρκεια των προβών της στο θέατρο Βρετάνια.

Έχοντας ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία, η ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το ασθενοφόρο μετά το ατύχημά της, επιθυμώντας να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό και όλους όσους τη βοήθησαν στο ταξίδι της ανάρρωσής της.

“Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια, έσπασα τον αστράγαλό μου και απ’ τις δυο πλευρές. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου αλλά και για την καλή ψυχολογία μου (τι υπέροχοι άνθρωποι!), ο θίασος και ο γιατρός της καρδιάς μας @constantinemarkoulakisofficial, με συνόδευσαν στο Γ.Ν.Α Γεννηματάς και εκεί συνεχίστηκε το ταξίδι της βαθιάς ευγνωμοσύνης.

Από τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία, τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή, τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε και Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής, κο Κωνσταντίνο Κατέρο, καθώς και τους Μανώλη Νικόλαο, Άρη Γεωργούντζο και Μάνο Σκοτίδη αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όχι μόνο με γνώση και ενέργεια από το υστέρημά τους, αλλά με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία.

Από το ατύχημα μέχρι σήμερα έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη από την οικογένεια και τους φίλους μου, που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ. Τώρα ξεκούραση και ησυχία. Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας. Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη, να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα» έγραψε η Νάντια Κοντογεώργη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ