Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης: Tα κεφάλια μέσα για Παναθηναϊκό, ίωση ο Φαμπιάνο

Στροφή στο μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό για τον Άρη.

Οι κίτρινοι μετά τη νίκη επί της Καλλιθέας και το ρεπό της Δευτέρας, επέστρεψαν στις προπονήσεις προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ.

Ο Άκης Μάντζιος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για να δουλέψει σε ασκήσεις δύναμης κορμού, συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδι αμυντικής κι επιθετικής μετάβασης.

Μοναδικός απών ο Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της Τρίτης (22/10), καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Μετά το ρεπό της Δευτέρας, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στην προπόνηση της Τρίτης, που ήταν πρωινή και έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, το πρόγραμμα περιλάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις δύναμης κορμού, ασκήσεις συναρμογής και passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής μετάβασης.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Φαμπιάνο Λέισμαν, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό (27/10, 18:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ